Αναζήτηση

 
  Είσοδος Μελών
Αριθμός Μητρώου

Συνθηματικό
 
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής;
  e_Ενημερωτικό Δελτίο

epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
   Ανακοινώσεις Άλλων
9η Διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη"
Αγαπητοί συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουμε το τελευταίο διάστημα θα βρείτε συνημμένα υλικό και παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της 9ης διημερίδας «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη».

· Παρακάτω θα βρείτε: το δελτίο τύπου (σε μορφή word για να το διαμορφώσετε όπως κρίνετε εσείς), την αφίσα, ένα banner (εφόσον το χρειάζεστε σε διαφορετικές διαστάσεις με ενημερώνετε και θα σας το στείλουμε).

· Link για απευθείας δήλωση συμμετοχής à https://avgoulea.wufoo.eu/forms/qcdm05u1p5hwwg/

· Link για να δείτε και κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα (θα προστεθεί εντός της ημέρας), το πρόγραμμα με μια ματιά (σε πρόχειρη μορφή) και οδηγίες πρόσβασης. Στο site του σχολείου θα προστεθεί υλικό που έχουμε σε εκκρεμότητα και σε καλύτερη μορφή από τη γραφίστριά μας από την Τρίτη 20/2/2018 και μετά à http://www.avgouleaschool.gr/index.php/νέα/2140-9η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής-στην-εκπαιδευτική-πράξη

· Συνεργασία με το τμήμα IT (αφορά τους ομιλητές μόνο)

o Την εβδομάδα που μας έρχεται, θα στείλω στους συναδέλφους όλα όσα έχετε σημειώσει στις φόρμες δήλωσης συμμετοχής για τις αίθουσες των παρουσιάσεων. Όσοι χρειαστείτε κάτι επιπλέον ή έχετε κάποια απορία παρακαλώ ενημερώσετε με εγκαίρως για να το προωθήσω.

o Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κάποια πρόβα πριν από διημερίδα, ενημερώστε με για την ημέρα και την ώρα ώστε να σας φέρω σε επαφή με τους συναδέλφους. Τόσο το Σάββατο 3 όσο και την Κυριακή 4 Μαρτίου οι αίθουσες θα είναι στη διάθεσή σας για να κάνετε πρόβα ή να δοκιμάσετε οτιδήποτε επιθυμείτε από τις 09:00 και μετά και μέχρι την ώρα έναρξης των παρουσιάσεων.

Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναρτήσετε και να κοινοποιήσετε τις πληροφορίες μέσα από το δικό σας site και τα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης (στείλτε μου κάποιο link αν υπάρχει η δυνατότητα), να προωθήσετε την ενημέρωση σε λίστες εκπαιδευτικών με τους οποίους συνεργάζεστε και να προσκαλέσετε με τις σειρά σας ανθρώπους που θα είχαν γενικότερα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας.

Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο είτε μέσω e-mail είτε μέσω κινητού για πιο άμεσα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τη συνεργασία σας, εύχομαι Καλό Τριήμερο, Καλή Σαρακοστή και φυσικά Καλή μας Επιτυχία !!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Αντωνιάδης

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου
Ελ. Βενιζέλου 112-114
121-32, Περιστέρι, Αθήνα
Τ: 211.500.2300 (εσωτ. 381)
Κ: 693.44.05.309
Φ: 210.57.73.760
e-mail: ganton@avgouleaschool.gr
Site: www.avgouleaschool.gr


Aφίσα Διημερίδας 2018

Δελτίο Τύπου 2018

Banner 2018
Ανακοινώσεις Άλλων
 
Επιλογές

 Εκτύπωση της σελίδας Εκτύπωση της σελίδας

 
Συσχετιζόμενες ενότητες

Ανακοινώσεις Άλλων


© ΕΠΥ - Σπύρου Τρικούπη 20, 10683 Αθήνα
Τηλ: 215 5051398 E-mail: epy (at) epy (dot) gr

Υλοποίηση και φιλοξενία AD HOC Ε.Π.Ε. Στατιστικά WebStats.gr
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. Licence GPL.